LEENA PYYLAMPI
 
» Etusivulle

Lempeää kevättä ja musiikin taikaa!

Elävä musiikki luo aitoa tunnelmaa juhliin ja tilaisuuksiin

Minulta löytyy musiikkiohjelmaa kaiken ikäisille ihmisille; muksusta mummoon ja vauvasta vaariin! Tästä YouTuben linkistä voit käydä kuuntelemassa kolme omaa lauluani, jotka esitän pianon säestyksellä. Omien laulujen ohella esitän muidenkin sävellyksiä, aina sen mukaan, millaista ohjelmaa tilaaja kaipaa; esityslauluja, yhteislauluja tai vaikka runoja kevennykseksi.

Aikuisille esiintyy laulaja-pianisti, lapsille paikalle pomppii Laulava Pupujussi.
Sähköpianon tuon tarvittaessa mukanani.

Laulu voi herättää muistoja ja antaa niitä
laulu voi avata haavoja ja parantaa niitä
laulu voi liikuttaa päätä ja jalkoja
laulu voi laulattaa
-- Leena --

Toinen runokirjani Lempeitä lauluja koskettaa

Leena lukee runojaanYouTube-kanavaltani voit katsoa videon, jossa luen näitä runoja.

Kirja tuntuu hyvältä, siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin; lämmin, lempeä, sopivasti napakka. Kirjan runkona ovat samannimisen konsertin laulut ihmisen kasvusta, luonnon ja ihmisen kunnioittamisesta. Runot kertovat muutoksen mahdollisuudesta, rakkauden eheyttävästä voimasta, elämän ihmeestä. Kirjan runojen myötä toivonkin valoa, iloa, rakkautta ja kiitollisuutta jokaisen elämään.

”Kirjasi on ihana. Se kantaa valoa.” –Sari
”Nautin Lempeistä lauluista täysillä, oikein sydän pamppailee ilosta, ovat niin hienoja ja suorastaan energiaruiske suoraan elimistöön.” –Arja

Kirjan voit ostaa 10 euron hintaan suoraan minulta: voit hakea sen luotani, toimitan Jyväskylän kaupunkialueella sen kotiisi, postitse (+5 € postimaksu) leena@leenapyylampi.net
tai puh. 040 751 7552

Hiljaisuus astelee
kevyesti pimeässä

ikkunan takana
ensilumi hymyilee

» Lue lisää Lempeitä lauluja -kirjasta.

”Arjen tuntoja, unelmien löytöjä, lemmen aaltoja”

Spotifystä sekä muista suoratoistopalveluista löytyvät kaikki kolme cd:täni sekä uusin sinkku Jos saisin omakseni maapallon. Muutamia uusia lauluja löytyy YouTube-kanavalta.

Laulavan Pupujussin kaksi esityslaulua nyt YouTubessa. Laulavan Pupujussin Spotify-kanavalla (muissakin suoratoistopalveluissa) löytyy Suuret seikkailijat ja Matkalla jouluun -cd:t; iloista menoa perheen pienimmille.


Elävä musiikki virkistää ja vaikuttaa.
Ihminen tarvitsee ihmistä, kosketusta iholle ja sielulle.
Suosi kotimaista, paikallista ja elävää!

Iloa ja lämpöä meille jokaiselle!
– Leena –