LEENA PYYLAMPI
 
>> Etusivulle

Iloa loppukesään ja nautitaan luonnon sadosta!

Nyt on hyvä kerätä voimia ja luonnon antimia talven varalle: mustikoita, sieniä, luontoretkiä, elämyksiä....


25 vuotta taiteilijana

Tänä vuonna se tulee täyteen! Pidin ensimmäiset Lempeitä lauluja -juhlakonsertit jo helmi-maaliskuussa ja nyt vihdoin taas on mahdollista niitä jatkaa. Seuraavana on vuorossa Mikkeli 18.9.2020 ja lisää on tulossa jo tänä vuonna. Tosin jatkan kiertuetta ensi vuoteen, konsertissa on niin paljon hyvää sanomaa. "Ilo jäi tänne leijumaan." "Olipa voimaannuttava" – siinä muutama kommentti.

Vähitellen myös muita esiintymistilaisuuksia on tullut ja kyllä se niin on: Ihminen tarvitsee ihmistä, kosketusta iholle ja sielulle. Suosi kotimaista, paikallista ja elävää! Varmasti kannattaa.


Ystävä älä pelkää

Kun korona kirpaisi maaliskuussa, sain ystävältäni lohdutusrunon. Sävelsin sen ja äänitin. Tässä se on nyt valokuvin väritettynä YouTubessa meille kaikille iloksi, toivoksi ja jaettavaksi: Ystävä älä pelkää.

YouTube-kanavallani on muitakin uusia lauluja. Ja Facebook-sivultani löydät lisää ajankohtaista, keikkoja, runoja ja ehkä livepätkiäkin :)


Tulevaan valoa ja designiä

Keikkojen peruunnuttua ulkoilin, harjoittelin, tuumailin, tutustuin musikiin digitaaliseen jakamiseen, kirjoitin, sävelsin ja laadin näitä uusia kotisivuja. Graafikkoni on jo saanut melkein kaiken valmiiksi, pientä fiilausta enää...

Aurinkoa ja voimia teille jokaiselle!
- Leena -