LEENA PYYLAMPI
 
» Etusivulle

Iloisia talvihetkiä ja lempeitä runomietteitä

Toinen runokirjani Lempeitä lauluja on valmis!

Tämä uutukainen tuli painosta 10.12.2020! Tuntuu hyvältä, siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin; lämmin, lempeä, sopivasti napakka. Suurin osa teksteistä on parilta viime vuodelta. Kirjan runkona ovat samannimisen konsertin laulut ihmisen kasvusta, luonnon ja ihmisen kunnioittamisesta. Runot kertovat muutoksen mahdollisuudesta, rakkauden eheyttävästä voimasta, elämän ihmeestä. Kirjan runoissa loistaa valo ja löytämisen ilo. Kirjan runojen myötä toivonkin valoa, iloa, rakkautta ja kiitollisuutta jokaisen elämään.

”Kirjasi on ihana. Se kantaa valoa.” –Sari
”Nautin Lempeistä lauluista täysillä, oikein sydän pamppailee ilosta, ovat niin hienoja ja suorastaan energiaruiske suoraan elimistöön.” –Arja

Kirjan voit ostaa 17 euron hintaan suoraan minulta: voit hakea sen luotani, toimitan Jyväskylän kaupunkialueella sen kotiisi, postitse (+5 € postimaksu) leena@leenapyylampi.net
tai puh. 040 751 7552

En tiennyt
että voin pyytää
Anna minun oppia ihmiseksi
rakkauden ja hellyyden kautta
Nyt tiedän
Ja pyydän


25 vuotta taiteilijana

...tuli täyteen 2020. Ensimmäiset Lempeitä lauluja -juhlakonsertit ehdin pitää helmi-maaliskuussa, mutta loput siirsin vuoteen 2021; Lempeät laulut ovat aina ajankohtaisia.

Tulevista esiintymisistä löydät tiedot keikat-sivulta ja Facebook-sivultani, jossa myös muuta ajankohtaista. Käyhän tykkäämässä!

Vaikka elävää musiikkia ja vuorovaikutusta ei korvaa mikään muu, myös minut voi tilata esiintymään suoratoistona, esim. Zoom-palvelun kautta.


Uusia lauluja ja vanhojakin äänitteitä voit kuulla YouTube-kanavalla.

Ja aivan uutta! Laulavan Pupujussin kaksi laulua nyt YouTubessa.


Uudet kotisivut ovat lähes valmiina, pientä fiilausta enää!!


Elävä musiikki virkistää ja vaikuttaa.
Ihminen tarvitsee ihmistä, kosketusta iholle ja sielulle.
Suosi kotimaista, paikallista ja elävää!

Iloa ja lämpöä meille jokaiselle!
– Leena –