LEENA PYYLAMPI
 
» Etusivulle

Iloa alkavaan syksyyn ja nautitaan luonnon sadosta!

Nyt on hyvä kerätä voimia ja luonnon antimia talven varalle: mustikoita, sieniä, luontoretkiä, elämyksiä....


25 vuotta taiteilijana

...tulee täyteen 2020! Aiheeseen liittyen Keskisuomalaisen toimittaja Mikko Lundell teki minusta hyvän ja monipuolisen jutun. Ensimmäiset Lempeitä lauluja -juhlakonsertit ehdin pitää helmi-maaliskuussa, mutta nyt olen päättänyt siirtää loput vuodelle 2021; Lempeät laulut ovat aina ajankohtaisia.

Vähitellen esiintymistilaisuuksia on tullut ja kyllä se niin on: Ihminen tarvitsee ihmistä, kosketusta iholle ja sielulle. Suosi kotimaista, paikallista ja elävää!

Ja tiedoksi: Minut voi tilata esiintymään myös suoratoistona, esim. Zoom-palvelun kautta.

Muutaman uuden laulun voit kuulla YouTubessa, ja kaikki 5 cd:tä löytyvät YouTubesta ja Spotifystä omalla nimelläni. Myös Laulavalla Pupujussilla on oma kanavansa. Cd-levyjä voi edelleen tilata ihan itselle tai lahjaksi.


Ystävä älä pelkää

Kun korona kirpaisi maaliskuussa, sain ystävältäni lohdutusrunon. Sävelsin sen ja äänitin. Tässä se on nyt valokuvin väritettynä YouTubessa meille kaikille iloksi, toivoksi ja jaettavaksi: Ystävä älä pelkää.

YouTube-kanavallani on muitakin uusia lauluja. Ja Facebook-sivultani löydät lisää ajankohtaista, keikkoja, runoja ja ehkä livepätkiäkin :)


Tulevaan valoa ja designiä

Keikkojen peruunnuttua ulkoilin, harjoittelin, tuumailin, tutustuin musikiin digitaaliseen jakamiseen, kirjoitin, sävelsin ja laadin näitä uusia kotisivuja. Graafikkoni on jo saanut melkein kaiken valmiiksi, pientä fiilausta enää...

Aurinkoa ja voimia teille jokaiselle!
- Leena -