Leena Pyylampi -- LP -- Laulaja-Pianisti
» Etusivulle...

» Esittely...


Varttuneemman väen konsertteja

Leena Pyylampi Laulelmakonsertteja varttuneille

Tervetuloa tutustumaan ikäihmisille suunnattuihin konsertteihini!

-- Kaikki seuraavat konsertit sisältävät myös yhteislauluja (merkitty kursiivitekstillä konserttien esisttelyjen yhteyteen)

-- Konserttien kesto on 45 min, tai erikseen sovittaessa 60 min.Ilon pillereitä

Etsii runojen ja laulujen kanssa ilon aiheita. Laulut liikkuvat tutuista lauluista Leenan omiin sävellyksiin. Runot ovat Eeva Heilalan ja Pirkko Toivanen-Säkkilän käsialaa. Välillä ihastellaan rollaattoria ja käydään mustikkaretkellä, välillä muistellaan nuoruutta, mutta eletään myös tätä päivää, mm. Paratiisi, Täysikuu, Sokeripalanen, Puhelinlangat laulaa, Rantakoivun alla.

Nostalginen aikamatka

matkaa juonellisesti tuttujen laulujen myötä rakastumisesta, perheen perustamisen kautta tanssilavoille. Se sisältää lauluja, joita laulettiin koulussa, kotona, tansseissa, iltamissa, radiossa mm. Sulle salaisuuden kertoa mä voisin, Hilu hilu, Heilini siniset silmät, Riepumatto, Suojelusenkeli, Pieni sydän, Kultainen nuoruus.

Lauluja lemmen vuoristoradalta

Uusin lauluin ja tutuin yhteislauluin kiidetään lemmen vuoristorataa ylös ja alas; kaipuuta, intohimoa, itkua ja naurua. Rakkaus ja seksuaalisuus, muistot ja nykyhetki, elävät meissä kaikissa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ja ne tunteet! mm. Kuubalainen serenadi, Hopeinen kuu, Lennä mun lempeni laulu.

Tuuli hiljaa henkäilee

Konsertti sisältää Eeva Heilalan ihmisläheisiä ja luonnonkulun iloista kertovia runoja, sekä keväisiä ja kesäisiä tuttuja ja uusiakin säveliä. mm. Peipon pesä, Kesäillan valssi, Nuoruustango, Pieni polku

Lähellä-konserttiIloittelua kesäyössä

Rempseitä, sekä sopivasti lemmekkäitä tuttuja ja uusia kupletteja, lauluja ja yhteislauluja. Kuubalainen serenadi, Käyn ahon laitaa, Taas on aika aurigon, Nuoruustango.

Lämmintä iloa syksyyn

Hempeän rempseä konsertti, jossa mukana niin tuttuja syksyisiä lauluja kuin jotain aivan uutta. Lauluja rakkaudesta, maailmanmenosta ja poiketaanpa välillä myös Mörri-Möykyn kololle. Yhteislauluina mm. Kuolleet lehdet, Syyslaulu ja Romanssi.

Joulun aikaan

Tunnelmallinen, iloinen ja kaunis kokonaisuus, joka koostuu rakkaimmista joululauluista, Leenan säveltämistä uusista joululauluista ja tutuista laululeikeistä. Kodin tunnelmaa, leikin iloa ja joulun rauhaa. Konsertti sisältää myös yhteislauluja ja laululeikkejä.

Yhdessä iloisesti juhlien

Konsertti sisältää iskelmien, kuplettien ja tanssimusiikin helmiä vuosilta 1917 - 2017, jokaiselta itsenäisyyden vuosikymmeneltä jotakin; yhteislauluina tai esitettyinä lauluina. Mukana mm. Väliaikainen, Pieni hetki, Satumaa, Myrskyluodon Maija, Nocturne.

Hinnat: Yksi konsertti pidettynä Keski-Suomessa maksaa laskutettuna 400 € (kaksi konserttia samana päivänä samalla paikkakunnalla yhteensä 600 €, kolme yhteensä 700 € ja neljä yhteensä 800 €).
Yli 150 km etäisyydelle Jyväskylästä hintaan tulee max. 100 € lisää. Osa päivän konserteista voi olla myös lapsille tai koululaisille. Katso lisää: Trubaduuri päiväksi kuntaan.


Tiedustelut ja esiintymistilaukset, levytilaukset:
Leena Pyylampi | Jyväskylä | Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net | www.leenapyylampi.net