» Lapsille...

VALMIIT KONSERTIT JA ESITYKSET

Suuret Seikkailijat
-konsertti pohjautuu Sari Kanalan loruista säveltämiini lauluihin, jotka kertovat hassuistakin metsän eläimistä ja ystävyydestä. Laulut liitetään toisiinsa pienillä juonnoilla, mukana on myös laululeikkejä. Kaikki konsertin uudet laulut löytyvät Suuret Seikkailijat -cd:ltä (2003). Ohjelmassa on myös tuttuja, vuodenaikojen mukaan vaihtuvia lauluja ja laululeikkejä. Esitys sopii erityisesti pienille lapsille ja päiväkoti-ikäisille. Kestoa voidaan muunnella tilanteen mukaan. (30–40 min)

Mediasatutunti
Laulava Pupujussi käsittelee mediaa laajasti eli esityksessä media tarkoittaa viestintäkanavia ja viestin välittäjiä. Kokonaisuus sisältää lauluja, runoja ja tarinan. Mukana on Sari Kanalan, Eppu Nuotion ja Jukka Itkosen runoja, Pupujussin omia lauluja sekä tuttuja lauluja. Mediavälineistä kuullaan, nähdään ja kuvitellaan ainakin trubaduuri, kirje, kirja ja kirjasto, puhelin, radio, TV, savumerkit, tietokone ja internet, sanomalehti, kuva ja ääni. Luvassa on hauska, vauhdikas ja interaktiivinen esitys. Kesto 45 min.

Minä ja kaverit
-konsertti sisältää lauluja, loruja ja laululeikkejä ystävyydestä, minusta ja tunteista; jokainen on taitava jossain, me tarvitsemme toisiamme, toiveet ja unelmat ovat tärkeitä, välillä itkettää ja välillä paljon naurattaa. Lauluja ja laululeikkejä, runoja ja loruja. Kesto 45 min.

Syysiloja
Syksyn kirpeitä lauluja ja talventulon runoja, lauluja hassuista ystävistä ja runoja kaikesta muusta. Laulavan Pupujussin Syysiloja-konsertissa sukelletaan lämpimään seikkailuun uusien ja tuttujen laulujen, laululeikkien ja runojen mukana. Konsertissa kuullaan mm. Tuula Korolaisen, Sari Kanalan ja Leena Laulajaisen runoja Leena Pyylammin säveltäminä lauluina ja kerrottuina runoina. Ja laululeikeissä kaikki saavat leikkiä mukana!
Kesto 40 min.

”Pakkanen takoo järven selällä jäistä rumpuaan
ja kuu viskoo nauraen hopeakolikoita lumeen.”
      - Leena Laulajainen -

Rati riti ralla
-konsertissa lähdetään kokemaan talven iloja laulujen ja laululeikkien kanssa: Jänöjussin mäenlaskua, juodaan kaakaota liito-oravien pesässä, kuullaan lumiukkojen salaisuudesta ja lopuksi köllähdetään nukkumaan karhuäidin viereen.

Matkalla Jouluun
-laulujen myötä voit tavata tonttuja, lumiukkoja, poron, Pinkki-possun sekä lämpimän joulun tunnelman. Hauskojen ja riemastuttavien laulujen kanssa matkataan joulun tunnelmaan, ystävistä välittämiseen, kodin lämpöön ja viimein Betlehemin talliin. Leenan säveltämiin uusiin talvi- ja joululauluihin runoja ovat laatineet mm. Tuula Korolainen ja Leena Laulajainen. Uudet laulut löytyvät Matkalla Jouluun -cd:ltä (2007). Konsertti sisältää myös perinteisiä, tuttuja joululauluja ja tonttuleikkejä, joissa kuulijat voivat leikkiä mukana.
Kesto 45 min.

Lastenlaulujen aikamatkalla
on osallistava konsertti, jossa kuullaan lastenlauluja itsenäisen Suomen jokaiselta juhlavuosikymmeneltä. Konsertissa on mukana myös laululeikkejä. Lauluina mm. Suojelusenkeli, Kissa ja hiiri, Ihahaa, Muumit, Kysymyksiä, Piiri pieni pyörii. Kesto 45 min.

ALAKOULULAISILLE SOPIVIA KONSERTTEJA

Mediasatutunti

Minä ja kaverit

-konsertti sisältää lauluja, loruja ja laululeikkejä ystävyydestä ja tunteista. Konsertissa käsitellään lisäksi lukemista ja kirjoja. Konsertti on sopiva esim. lukukampanjoiden yhteyteen ja kirjastoihin. Kesto 45 min.

Koululaulut kajahtavat
-konsertti koululauluista 100 vuoden ajalta, mukana yhdessä laulettavia lauluja mm. Koska meitä neuvotaan, Taivas on sininen ja valkoinen, Kesäpäivä Kangasalla, maakuntalaulu, Lapsuuden sankarille, Puuttuva palanen, Maamme. Kesto 45 min.

------------------

Hinnat: Yksi konsertti maksaa laskutettuna 450 €, kaksi samana päivänä yhteensä 650 €, kun esityspaikka on enintään noin 150 km päässä Jyväskylästä.
Yli 150 km: yksi esitys 500 €, kaksi 700 €
Kotikonsertit (syntymäpäivät, lastenkekkerit) 100–300 €, matkasta riippuen

Tilauksesta Laulava Pupujussi laatii myös aivan uuden konsertin juuri Sinulle.

------------------

ESITYKSIÄ LAPSILLE KAKSIN

Laulava Pupujussi ja Satusetä Antero (Leena Pyylampi ja Antti Suora)
Satusetä Antero ja Laulava Pupujussi esittävät runoja, lauluja ja laululeikkejä. Välillä tunnelma on hulvaton, välillä niiskutetaan nenua – nuhasta. Antin ohjelmistossa on aivan uusia mm. Jukka Itkosen runoja, sekä perinteisempiä mm. Kirsi Kunnaksen runoja. Laulava Pupujussi laulaa ja laululeikittää tuttuja ja uusia lauluja. Ohjelmaa muunnellaan aina juhlan tai tilaisuuden luonteen mukaan, tai vuodenaikojen mukaan. Kesto 40 min.

Peikkojen aarteet (Sari Kanala ja Leena Pyylampi) Peikkojen aarteet
Peikot ja peikkotarinat ovat pohjoismaiden yhteistä perintöä. Myös Suomen metsissä, järvissä, tuntureilla ja merissä peikot ovat seikkailleet jo tuhansia vuosia. Peikot heräävät eloon Sari Kanalan uusissa tarinoissa ja runoissa, sekä Leena Pyylammin peikkolauluissa. Peikkojen kanssa ihmetellään luonnon kauneutta, rauhoitutaan kuuntelemaan tarinoita ja iloitaan yhdessä. Peikkojen satumaailmaan johdattaa esityksessä kuvat, peikot, tarinat laulut ja laululeikit. Esiintymässä kertojapeikko (Sari Kanala) sekä trubaduuripeikko (Leena Pyylampi). Kesto 45 min. Sopii päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille (3.–9 v.)

Lisää peikoista löytyy peikonpolkuja.blogspot.fi -sivustolta.

------------------

Hinnat: Kun mukana on kaksi aikuista esiintyjää, hinta laskutettuna on 650 € / yksi esitys ja 800 € / kaksi esitystä (enint. 150 km Jyväskylästä)

Yli 150 km: yksi esitys 700 € ja kaksi 850 €


Tiedustelut ja esiintymistilaukset, levytilaukset:
Leena Pyylampi | Jyväskylä | Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net | www.leenapyylampi.net