LEENA PYYLAMPI
 
» Etusivulle

Tervetuloa tutustumaan ikäihmisille suunnattuihin konsertteihin!

Olen esiintynyt ikäihmisille jo yli 25 vuotta, joten kokemusta ja ohjelmistoa on kertynyt hyvin paljon. Tässä alla muutamia valmiita konsertteja, raikkaita kokonaisuuksia, joissa vuorottelevat säveltämäni laulut ja tutut yhteislaulut. Laadin mielelläni myös pienimuotoisen konsertin juuri tiettyyn tilaisuuteen, esimerkiksi syntymäpäiville tai palvelutalon tai yhdistyksen tilaisuuksiin. Näiden ohella myös muut aikuisille suunnatut konsertit sopivat esitettäväksi vanhemmallekin väestölle.

-- Konserttien kesto on n. 45 min, tai erikseen sovittaessa 60 min.


Elämän karuselli

Elämän karuselli on uusin konsertti ikäihmisille. Leenan herkkien, realististen ja humorististenkin laulujen sekä tuttujen yhteislaulujen myötä sukelletaan elämänkulun riipaisevaan kauneuteen ja riemuun. Elämä ei ole suora maantie, enemmänkin se on soratie kesäisten kukkaniittyjen ja talvisten kinosten vuorottelussa. Yhteislauluina mm. Paratiisi, Nuoruustango, Muuttuvat laulut, Väliaikainen.


Tuuli hiljaa henkäilee

Konsertti sisältää keväisiä ja kesäisiä tuttuja yhteislauluja, sekä Leenan omia sävellyksiä. Mukana on myös Eeva Heilalan ihmisläheisiä ja luonnonkulun iloista kertovia runoja. Yhteislauluina mm. Peipon pesä, Nuoruustango, Pieni polku, Kun taas on aika auringon.


Lämmintä iloa syksyyn

Hempeän rempseä konsertti, jossa mukana niin tuttuja syksyisiä lauluja kuin jotain aivan uutta. Lauluja rakkaudesta, maailmanmenosta ja poiketaanpa välillä myös Mörri-Möykyn kololle. Yhteislauluina mm. Kuolleet lehdet, Syyslaulu ja Romanssi.


Lemmen ja aistillisuuden eheyttävä voima

Konsertti, joka on saanut rohkeilta tilaajilta kiitosta. Uusin lauluin ja tutuin yhteislauluin liidetään lemmen aalloilla; kaipuuta, intohimoa, itkua ja naurua. Rakkaus ja seksuaalisuus, muistot ja nykyhetki elävät meissä kaikissa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ja ne tunteet! Konsertti saattaa herättää muistoja ja elämäniloa, joten sen jälkeen on hyvä varautua iloiseen rupatteluhetkeen. Yhteislauluina mm. Kuubalainen serenadi, Hopeinen kuu, Lennä mun lempeni laulu.


Joulun aikaan

Tunnelmallinen, iloinen ja kaunis kokonaisuus, joka koostuu rakkaimmista joululauluista, Leenan säveltämistä uusista joululauluista sekä tutuista laululeikeistä. Kodin tunnelmaa, leikin iloa ja joulun rauhaa. Konsertti sisältää myös yhteislauluja ja laululeikkejä.


HnnatYksi konsertti pidettynä Keski-Suomessa maksaa laskutettuna 450 €. Kaksi konserttia samana päivänä samalla paikkakunnalla yhteensä 650 €, useammasta neuvotellaan erikseen. Yli 150 km etäisyydelle Jyväskylästä hintaan tulee max. 100 € lisää. Päivän konserteista toinen voi olla myös lapsille, koululaisille tai aikuisille. (Hinnat alv 0 %. Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin.)
Katso lisää: Trubaduuri kuntaan.